avantaje

ACM

Devino model alături de ACM!

1. Modelele noastre beneficiază de ședințe foto profesionale
2. Echipa ACM e formată din specialiști în domeniu. Ei știu cum să-ți ghideze pașii spre succes.
3. Vei avea un program flexibil pe care ți-l vei aranja fix așa cum îți dorești.
4. O să ai prorpria ta cameră.
5. Vei avea salariu garantat încă din prima lună.
6. Îți vom oferi suport pentru orice operație estetică dorești, credite bancare, leasing auto, etc.
7. Vei putea călători oriunde îți dorești.

Și lista poate continua. Totuși, cele mai bune motive pentru care să fii model de videochat la ACM este că vei avea parte de un training profesionist și de un mediu motivant și prietenos.


De la echipă și până la camerele luxoase și tehnologia de ultima oră, totul este gândit special pentru tine pentru ca tu să îți poți construi cariera de succes la care ai visat.
Până acum, sute de modele au avut încredere în ACM Studio și au făcut performanță alături de noi. Succesul lor arată că avem know-how-ul necesar pentru a te aduce în top și a te transforma într-un model de succes.
anisia_acm
anisia_acm
anisia_acm
anisia_acm
anisia_acm
anisia_acm

Învață de la modelele noastre cum să ajungi în top!

La ACM nu doar traineriii te vor ajuta, ci și celelalte modele care au deja experiență în domeniu. Vei afla poveștile lor de succes și vei vedea cum decurge o zi obișnuită pentru ele. Totul pentru ca tu să înveți de la cei mai buni!
Modelele noastre îți vor da sfaturi extrem de utile despre makeup, ținute, cum să-și structurezi programul de lucru sau cum să îți utilizezi cel mai bine șarmul și naturalețea. Tot de la ele vei afla cum să mânuiești și arta seducției, foarte importantă de altfel pentru a fi un model de succes.

Dacă vrei sa te alături modelelor ACM Studio și să faci performanță la un alt nivel atunci te așteptăm la un interviu. Viața ta e pe cale să se schimbe. Ești pregătită?
Începe acum

La ACM vei avea mereu...

Salariu garantat
Discreție
Siguranță
Începe acum

Lasă-ne un mesaj acum!

Whatsapp
whatsapp_logo