castiguri

ETAPE

Câștiguri...

Poate cel mai important aspect în industria de videochat. Orice viitor model vrea să știe ce câștiguri poate avea.
Ei bine, la ACM câștigurile pot varia în functie de tine și de timpul pe care-l oferi acestui job.

Modelele ACM au din start un salariu garantat de $1,000, dar ăsta e doar începutul. Poți ajunge la venituri considerabile de $20,000, $30,000 și chiar mai mult. Totul ține de tine și de cât de dedicată ești, dar și de cât de bine colaborezi cu echipa. Practic, sumele variază în funcție de performanța ta, deci totul e în mâinile tale.
Trainerii noștri îți vor trasa exact pașii pe care trebuie să îi faci pentru a îți asigura venituri de top, tu nu trebuie decât să îi urmezi.
Ești gata?

Să începi este simplu!

Lasă-ne un mesaj
Dacă ești gata să îți schimbi viața atunci scrie-ne și noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.
01
Programează un interviu
02
Alege când vrei să vii intr-o vizită la studio să stăm de vorbă la o cafea. Tot atunci vei avea parte și de un tur în care vei descoperi de ce ACM e în top.
Vino la studio
O să faci cunoștință atât cu echipa noastră cât și cu modelele noastre și o să vezi cum arată o zi pentru ele.
03
Prima ședință foto
04
Fotograful nostru profesionist te va pune în valoare așa cum meriți. Vom gândi împreună ținutele și machiajul pentru ca tu să te simți ca o prințesă.
Training
Trainerii noștri dedicați îți vor fi alături și te vor ghida către cariera de succes la care visezi. Ei te vor pune în valoare atât pe cameră cât și în afara ei.
05
Prima zi online
06
Aici va începe aventura ta. Echipa te va ajuta să ai o zi memorabilă. E adevărat ce se spune, prima zi live nu se uită niciodată!
Primele câștiguri
Pe lângă salariul garantat pe care-l ai vei vedea repede cum veniturile tale se vor rotunji încă din prima lună. Totul abia începe!
07
Reușită
08
La ACM rezultatele nu vor întârzia să apară. În scurt timp vei avea parte de tot ce ți-ai dorit și vei deveni un model de top.

La ACM vei avea mereu...

Salariu garantat
Discreție
Siguranță
Începe acum

Lasă-ne un mesaj acum!

Whatsapp
whatsapp_logo