Despre noi

ACM

Cine suntem?

ACM Studio a creat deja sute de modele de top, iar succesul lor vorbește pentru noi. Cu o experiență de peste 20 de ani în industrie, noi avem rețeta perfectă pentru a te transforma într-un model cu o carieră spectaculoasă.

anisia_acm

Unde ne găsești?

Simplu. Pe strada Molidului 43B-C la Tâmpa Gardens, un mic paradis situat între munți cu o priveliște de vis. Suntem la doar 5 minute de centrul orașului, dar înconjurați de natură la poalele muntelui Tâmpa.

Până la noi poți ajunge cu
Autobuz: 32
Troleibuz: 31

De ce ACM?

Pentru că la noi vei avea parte de un mediu de lucru plăcut, de o echipă de specialiști în domeniu și de câștiguri impresionante chiar din prima lună. De asemenea, studioul nostru funcționează 100% legal, deci stai fără griji. Pentru a te asigura că totul este transparent și corect vom încheia contract încă din prima ta zi de lucru. Tot la noi vei fi protejată astfel încât adevărata ta identitate nu va fi cunoscută online. Garantăm 100% anonimitate.
anisia_acm
anisia_acm
anisia_acm

Alte motive pentru a veni la ACM...

În primul rând vei avea un salariu garantat de 1000$+, suport pentru orice operație estetică, un program flexibil, o echipă profesionistă, ședințe foto glam și un studio de lux dotat cu tot ce vei avea nevoie pentru a ajunge în top.
Hai să ne cunoaștem!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lasă-ne un mesaj acum!

Whatsapp
whatsapp_logo